Concurs fotogràfic “LA MEVA CULTURA EN UN CLIC”

PARTICIPA AL CONCURS DE FOTOGRAFIA

“LA MEVA CULTURA EN UN CLIK”

T’agrada fer fotos?  Ets creatiu?  Vols mostrar la teva cultura amb una imatge?

Participa al Concurs de fotografia “La Meva Cultura en un click”

Envia una fotografia mostrant la teva cultura o la diversitat amb la qual convius en una imatge i podràs guanyar una càmera acció, entre d’altres premis. 

Aquest concurs entra dins la programació de les Jornades “Enllaça´t a Marianao II” que es duran a terme el 8 de maig del 2016. On també podreu trobar el nostre mercat solidari entre altres activitats.

PRESENTACIÓ DE LES FOTOGRAFIES : les imatges s´han d´enviar al correu electrònic concursmulticultural@gmail.com amb les dades següents: nom i cognoms, edat, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic, títol de la fotografia o fotografies. La data límit per rebre les fotografies és el 24 d´abril.

TEMÀTICA: l´objectiu del concurs és obtenir una mostra de la diversitat de cultures que conviuen en un mateix barri, per això hauràs de fotografiar moments del teu dia a dia que mostrin la teva cultura o la diversitat amb la qual convius habitualment.

ENTREGA DE PREMIS: les fotografies s´exposaran el 8 de maig a la plaça Mercè Rodoreda de Sant Boi de 10.30 a 16h i el lliurement de premis serà a les 14h.

Primer premi: càmera acció Rollei,submergible.
Segon premi: capsa d´aventura i emoció a escollir per a 1 o 2 persones
Tercer premi: xec regal Worten de 50 euros.
Xecs regals dels comerços i equipaments de Sant Boi per als 5 finalistes.
Obsequis per a les 20 fotografies millor qualificades

Bases del concurs

cartell foto.png       FLYER-CARA-B.jpg