TORNA EL MERCAT SOLIDARI!

JA TORNEM A SER AQUÍ! El dia 1 d’Ocubre tindrà lloc el Mercat Solidari a la Plaça Teresa Valls i Diví de Sant Boi de Llobregat edició especial Barrejant ’16 amb tot tipus de productes de 0 a 12 anys i premamà!

Si voleu organitzar la vostra pròpia parada podeu contactar a través de mercatsolidari.santboi@gmail.com. La recaptació de la nostra guardiola solidaria i del lloguer de la parcel·la va destinada a la campanya ‘cap infant sense joguina’.

Aquesta edició del mercat solidari estarà inclosa dins les activitats del BARREJANT una fira d’entitats de cooperació, amb moltes activitats per donar resposta als ciutadans compromesos amb la solidaritat que aquest any celebra la seva 20ª edició.
Aquest dia trobareu moltes activitats per a tota la família, Cercavila amb els Gegants de Casablanca, els Diables de Casablanca i Tots som Santboians,Carrusel ecològic, Dinar popular, Espectacle de foc, projeccions de documentals, música en viu…entre altres.

“Ven tot el que no vulguis i compra allò que necessitis”

 

logo mercat

MERCAT SOLIDARI